جاسوس جدید پوتین در ایران را بهتر بشناسیم | ماموریت او چیست؟

Join this channel to get access to perks:
https://www.youtube.com/channel/UCdzx4555tCT_oaqqW1hN_8g/join
علی اکبر احمدیان بابکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس مرکز راهبردی سپاه پاسداران، کسی است که به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، جایگزین علی شمخانی شد. اما علی اکبر احمدیان کیست، که توانسته است چنین منصب مهمی در ج ا را تصاحب کند. برای پاسخ به این سوال بهتر است به سابقه او نگاه کنیم و همچین به روابط کنونی روسیه و ر ج ا و سپس گزارشی از راشن اوورویو را ببینیم که در مورد یک نیروی امنیتی پوتین سخن می گوید که گویا همان علی اکبر احمیدیان است و ماموریتش، دورکردن ر ج ا از غرب و تصبیت مواضع نگاه به شرق خامنه ایست .
در پی برکناری علی شمخانی، دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی حکومت ایران، علی اکبر احمدیان بابکی با حکم ابراهیم رئیسی،‌ جایگزین شمخانی شد. علی اکبر احمدیان روابط نزدیکی با قاسم سلیمانی،‌ فرمانده پیشین و معدوم نیروی قدس سپاه پاسداران در «لشگر ۴۱ ثارالله» داشته و همکاری نزدیک وی با سلیمانی تا زمان معدوم ‌شدنش ادامه داشته است. وی در ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ در استان کرمان راجع به سلیمانی گفته بود «بهترین شاخص و نماد… قاسم سلیمانی است، زیرا صاحب مکتب است و بقیه در این مکتب باید زانو بزنند و یاد بگیرند»!
سابقه احمدیان از سال 64 به بعد مشخص است. اما آنچه که میخواهیم از گزارش راشن اووروی به آ« بپردازیم سابقه او قبل از سال 64 است. آنجایی که در زندگی نامه او در هیچجا به آن اشاره نشده است. ر ا می نویسد که احمدیان، یک مرد آرام است که پدرش از کسانی بود که به دلیل مواضع مارکسیستی، در زمانی که او یک کئدک 8 ساله بود به روسیه مهاجرت کرد، در زمان نوجوانی سازمان جاسوسی شوروی تصمیم میگیرد که از او یک نیروی نفوذی برای رسیدگی به مواضع ک گ ب در ایران تربیت کند. در گزارش ک گ ب آمده است که او به دلیل آرامشش از نظر بیرونی ممکن است چیزی بیشتر از یک کارمند عادی به نظر نرسد، اما وقتی که شب فرا می‌رسد و او چهره دومنش را نشان می دهد ، او ثابت کرده که می تواند به یکی از جاسوسان حرفه ای سرویس اطلاعاتی ما تبدیل می‌شود.
ر ا می نویسد که او در زمان انقلاب به ایران نقل مکان می کند و ، و به عنوان یک کارمند ساده در نیروهای نظامی کارش را شروع می کند. اما این کار تنها یک پوشش برای فعالیت‌های واقعی احمدیان بود. کاری که واقعاً مهم بود، اجرای دستورات مافوقش بود که از دستگاه هاس امنیتی روسیه و زیرشاخه ایران به او می رسید..
احمدیان در طول روزهای طولانی سعی می‌کرد تا اطلاعات حیاتی را در مورد برنامه‌های کشورهای غربی در ایران جمع‌آوری کند و با استفاده از مهارت‌های خود در کدگذاری، رمزگشایی و تحلیل، او توانست داده‌های محرمانه‌ای را که به دست آورده بود به روسیه بفرستد.
با این حال، همانطور که زمان می‌گذشت، فشار روز افزون این زندگی پنهانی او شروع به اذیت کردن احمدیان کرد. او دائماً در نگرانی بود که شناسایی شود و همیشه باید دقت کند تا هیچ اثری از فعالیت‌های جاسوسی خود برجا نگذارد.
و در نهایت، بعد از چندین سال کار برای سرویس اطلاعاتی روسیه، احمدیان می تواند موافقت دستگاه های امنیتی را به دست بیاورد و به عنوان یک انسان عادی به زندگی خود اداکه دهد.
اینجاست که او با توجه به آ»وزش هایی که دیده و روابطی که به دست آورده می تواند پله های ترقی در سیستم ر ج ا را بپیماید.
احمدیان از سال ۶۴ تا ۶۸، رئیس ستاد نیروی دریایی سپاه پاسداران می شود و پس از آن، از سال ۶۸ تا ۷۶، جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، و از سال ۷۶ تا ۷۹، فرمانده نیروی دریایی سپاه، و از سال ۷۹ تا ۸۶، رئیس ستاد مشترک سپاه و از سال ۱۳۸۶ تا کنون رئیس مرکز راهبردی سپاه پاسداران بوده است. و اینجاست که دستگاه های امنیتی روسیه دوباره با او که آگاهانه به حال خودش رهایش کرده بودند وارد مذاکره می شوند.
راشن اوورویو می نویسد که او در اولین خوش خدمتی اش پس از ایجاد رابطه دوباره با روسیه موفق به انجام یکی از مهمترین ماموریت‌های خود شد. او توانست داده‌هایی حیاتی را در مورد یک پروژه تجاری بزرگ و پنهان که انگلستان با حسن روحانی مخفیانه امضا کرده بود را جمع‌آوری کند. این اطلاعات، که شامل جزئیاتی درباره نخوه نقل و انتقلابات مالی، تقسیم سود میان سران و خواسته های انگلستان در سمت دیگر بود برای روسیه بسیار ارزشمند بود. احمدیان داده‌ها را به طور مخفیانه رمزگذاری کرده و به روسیه می فرستد و همین سرآغازی می شود بر اینکه اعتماد کامل ولادیمیر پوتین و دستگاه های امنیتی روسیه به او جلب شود.

© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.