حمله عجیب پوتین به خامنه ای : عملکرد خامنه ای مایه شرمساری است

#زن_زندگی_آزادی #اعتراضات_سراسری #ایران #خامنه_ای #mahsaamini #نه_به_جمهوری_اسلامی #شاهزاده_رضا_پهلوی #انقلاب

Join this channel to get access to perks:
https://www.youtube.com/channel/UCdzx4555tCT_oaqqW1hN_8g/join

ن منبع آگاه ادامه می‌دهد: «بسیاری از خانواده‌های این نیروهای ایرانی که به روسیه رفته‌اند و از آنها خبری ندارند، در دفاتر نمایندگی خامنه‌ای مدام تجمع می‌کنند و منتظر دریافت خبر از همسران و فرزندانشان هستند، جمهوری اسلامی هم هربار آنها را فریب می‌دهد و اگر اعتراض‌شان بالا بگیرد آنها را بازداشت می‌کند.»

تاثیرات کلام و ایدئولوژی «علی خامنه‌ای»، حتی تا عمق ورزش ایران پیش رفته است. از «حجاب اجباری» برای ورزشکاران زن و تحمیل در «دست ندادن با جنس مخالف»، تا «ممنوعیت مبارزه با ورزشکاران اسراییلی» و حالا، «مصادره تیم فوتبال» به سود جمهوری اسلامی.

دوگانه‌ای که حکومت جمهوری اسلامی سعی داشت طی سال‌های اخیر میان هواداران تیم‌های شهرستان و تهران، ایجاد کند، در پنج سال گذشته به اوج خود رسیده بود.

در ماه‌های گذشته، پس از جنبش‌های سراسری و اعتراضات عمومی تا پیش از آغاز جام‌جهانی، این نفاق رنگ باخت. استقلال و پرسپولیس معنی نداشت، شهرستان و تهران، تراکتور و سپاهان، بی‌معنی شد.

اما در آستانه رقابت‌های جام‌جهانی، تیمی که در دهه‌های گذشته عاملی برای اتحاد مردم، لااقل در رقابت‌های هر چهار سال جام‌جهانی بود، به دو بخش «تیم ملی ایران» و «تیم جمهوری اسلامی» برای مردم بدل شد.

علی خامنه‌ای، مردی که کمترین علاقه‌ یا گرایشی به «اصل ورزش» ندارد، و هرگونه زیست ورزشکاران یا تیم‌های ورزشی را در راستای صادر کردن ایدئولوژی‌های جمهوری اسلامی می‌بیند، از این تیم و این دوگانگی، به سود سیاست‌های خود استفاده کرده است. در این گزارش، نگاهی به رویکردهای علی خامنه‌ای به ورزش می‌اندازیم.

****

اولین تعریف علی خامنه‌ای از ورزش چه بود؟
نخستین‌بار که علی خامنه‌ای در مورد مقوله ورزش حرف زد و بلافاصله آن را به سیاست الصاق کرد، هنوز برایش پیشوند «آیت‌الله» را به جای «حجت‌الاسلام» ننشانده بودند.

او سال ۱۳۶۲ در گفت‌وگویی تلویزیونی، در مقام رییس جمهوری وقت، به بازی تاریخی تیم‌های ملی فوتبال ایران مقابل اسراییل در زمان پهلوی اشاره کرد.

ایران و اسراییل روز ۲۹اردیبهشت۱۳۴۷، در ورزشگاه «امجديه» («شیرودی» کنونی) مقابل هم قرار گرفتند.

علی خامنه‌ای گفته بود: «آن روزها طلبه جوانى بودم كه به تهران آمدم. جو عمومى در تهران عليه تيم اسرایيل بود و بعد از مسابقه، همه مردم شادی خود را از اين پيروزی نشان مى‌دادند. در تاكسى هم راننده مى‌گفت ديديد چه طور به آن‌ها گل زديم؟ كه اين‌ها نارضایتی ملت از همكارى شاه با اسرایيل را نشان مى‌داد.»

نخستین‌بار که علی خامنه‌ای در مورد ورزش صحبت کرد، پای اسراییل را وسط کشید؛ یک نفرت پراکنی برای رسیدن به ایدئولوژی ۴۴ ساله نظام، جهت جلوگیری از مبارزه ورزشکاران ایرانی و اسراییلی.

تا پیش از حساسیت‌های کمیته بین‌المللی المپیک روی موضوع ممنوعیت مبارزه ورزشکاران ایرانی با حریفان اسراییلی، رسانه‌های ایران این خبر را با عنوان «دفاع از مردم مظلوم فلسطین» عنوان می‌کردند، اما قریب به یک دهه است که رسانه‌ها می‌گویند ورزشکاران ایرانی به دلیل «مصدومیت» یا «اضافه وزن» قادر به مبارزه با حریفان خود نیستند.

رهبر جمهوری اسلامی چگونه برنامه ۹۰ را تعطیل کرد؟
علی خامنه‌ای، تیم ملی فوتبال ایران را به عنوان تیم فوتبال جمهوری اسلامی مصادره کرده است. او در سخنرانی‌اش برای بسیجی‌های کشور گفت: «بچه‌های تیم ملی چشم ما را روشن کردند. انشالله خداوند چشم‌شان را روشن کند.» همین چشم‌ روشنی البته، با خبر پاداش ۱۵ هزار دلاری فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی برای بازیکنان همراه بود.

اسنادی که «بلک ریوارد» هم از هک خبرگزاری «فارس» منتشر کرده، نشان می‌دهد حکومت برای همراه شدن بازیکنان با ایده‌های نظام، هزینه‌هایی سنگین در نظر گرفته است.

فوتبال با وجود این‌که موضوع مورد علاقه شخص رهبر جمهوری اسلامی نیست، اما برای او حتی در حد یک برنامه تلویزیونی می‌تواند موضوع امنیت ملی باشد.

شهریور ۱۳۹۸، «محمد سرافراز»، رییس سابق صداوسیما، مدعی شد که سه سال قبل یعنی سال ۱۳۹۵، دفتر آیت‌الله علی خامنه‌ای خواستار تعطیلی برنامه ۹۰ شده بود، اما او (محمد سرافراز) زیر بار این درخواست نرفت.

ادعای محمد سرافراز یک پیشینه تاریخی هم دارد. آذر ۱۳۹۵، آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی خود ضمن انتقاد از برخی برنامه‌های صداوسیما که در مسابقات خود هدایای مالی نامتعارف به بینندگان پرداخت می‌کنند، از جنجال‌های «یک برنامه» به صورت غیرمستقیم انتقاد کرد و دعواهای شفاهی مدیران ورزشی در آن را برای مردم ناکارآمد دانست.

در نهایت اما کلام رهبر جمهوری اسلامی در صداوسیمایی که تحت نظر او باید اداره شود، به نتیجه رسید. «علی فروغی» سال ۱۳۹۸ به عنوان مدیر «شبکه‌سه» صداوسیمای حکومتی ایران، دستور به توقف تولید و پخش برنامه ۹۰ داد. فروغی پسر باجناق «حدادعادل» است و شخص حداد عادل هم پدر زن «مجتبی خامنه‌ای»، فرزند رهبر جمهوری اسلامی ایران.
© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.