صادق لاریجانی هم به حرف آمد: به خامنه ای گفتم استعفا بده !

در غالب انقلاب ها، بعد از طی چندین دوره خانواده هایی قدافراشته در قامت یک حزب قرار می گیرند که وظیفه دارند حکومت را از خطر جنبش های مخالف نجات داده و چهار اصل نظام های توتالیته یا تمامیت طلب را پاسداری کنند چهار اصلی که عبارتند از (حکومت خویشاوندی- نگاه سنتی به آیین رسمی- تقدیس مالکیت و نظم استبدادی). شاید حضور برادران لاریجانی در ارکان قدرت ر ج ا، با این سخنان مارکس در توصیف نظام های توتایته بی ارتباط نباشد.
اعضای خانوادۀ لاریجانی (علی، صادق، محمدجواد، باقر و فاضل)، غالبا درتصدی پست‌های حساس در جمهوری اسلامی، نه راهِ «انتخاب» بلکه طریق «انتصاب» و نزدیکی به راس هرم و نهادهای فراقانونی را در مقطعی به آرامی و گاهی به سرعت پیمودند؛ محمد جواد بزرگترین برادر(مرد دیپلماسی نظام و معاونت دستگاه قضائی شد، صادق ریاست قوه قضائیه را بر عهده گرفت، علی ریاست قوۀ مقننه، باقر ریاست بزرگترین دانشگاه پزشکی کشور(یعنی دانشگاه تهران) و پنجمین برادر یعنی فاضل که دیپلماتی آرام در کانادا بود، عضویت شوراهای استراتژیک مراکز علمی را عهده دار شد.#مهسا_امینی #ایران #زن_زندگی_آزادی #خامنه_ای #mahsaamini #نه_به_جمهوری_اسلامی #شاهزاده_رضا_پهلوی #انقلاب #

اما در مقطعی به تدریج این خانواده از هرم قدرت کنار رفتند یا کنار گذاشته شدند. اتفاقی که حال صادق لاریجانی جزئیات آ« را در لفافه بیان کرده است. و گویا این برادران باهوشتر از سایر سران ر ج ا بودند و خطر سرنگونی و انتقام مردم را زودتر حس کردند و آرام و بدون سر و صدا گوشه ای امن در کشورهای غربی پیدا کرده و ساکت شدند. و با کنار رفتن آ« ها،این باند علم الهدی و نزدیکانش بودند، که به راس هرم قدرت نزدیک شده و جای آن ها را گرفتند.
حال و پس از گذشت حدود سه ماه از انقلاب نوین مردم ایران، صادق لاریجانی در سخنانی در لفافه گفته است که چه شد که این خانواده از قدرت کنار رفتند.
وی در مصاحبه با خبرگزاری الحدث در مورد اتفاقات اخبر گفته است که در مقطعی که من رئیس ثوه قضاییه بودم، آن زمام هم جنبشی اعتراضی به راه افتاد. همان موقع نزد رهبر ج ا رفتم و به ایشان گفتم، قطعا این اعتراضات جمع می شود، اما تضمینی نمی دهم که در آینده اعتراضاتی غیر قابل کنترل در پیش نباشد. گفت چاره چیست؟ من هم صادقانه گفتم، چاره شمایید! حضور شما اینگونه القا می کند که کشور گرفتار دیکتاتوری شده! اگر استعفا دهید، شاید بتوانیم چاره ای کنیم. .این را گفتم و از فردازی آن روز به راه انداختند که صادق لاریجانی قصد دارد جای رهبر را بگیرد و آنثدر این را تکرار کردند که ما توصیه دوستانه من منجر به حذف من و برادرانم شد. در این مورد جالب است که ذکر کنیم که پس از اتفاقات و حواشی مربوط به صادق لاریجانی، علی لاریجانی (سومین پسر این خاندان) در جائی گفته بود که "ما فرزندان حوزه و مرجعیت هستیم که بر حسب اتفاق وارد کار اجرایی شده و گمراه شده‌ایم. ئ چه بهتر که ما را از این آتش پر دود دور کنند.
اشاره او به پدرشان، لاریجانیِ پدر است که در سال ۱۳۱۱ به واسطۀ مشکلاتی که حکومت وقت برای برخی روحانیون ایجاد کرد، به نجف (عراق) مهاجرت نمود و سه دهه در آن شهر زندگی کرد و به همین دلیل تمامی فرزندان وی متولد نجف هستند. مادر لاریجانی ها نیز دختر یکی ازمجتهدین معروف بهشهر مازندران (آیت الله سیدمحسن اشرفی) بود. خانوادۀ «آملی» بعدها نام خود را به «اردشیر لاریجانی» تغییر دادند.
لاریجانی ها بعد از سی سال که به ایران بازگشتند، این بار شهر قم را محل سکونت قرار دادند که زندگی در همین دو شهر سبب گردید تا پنج برادر مذکور در کنار تحصیلات دانشگاهی، به تحصیلات حوزوی نیز بپردازند و به این ترتیب راه آن ها برای نزدیک شدن به حلقه قدرت هموار شود.
لاریجانی‌ها همچون خمینی‌ها، داماد خانواده‌های مشهور روحانی شده اند، به بیراهه نرفته بودند؛ چرا که بعد از پدر خانواده که با دختر آیت‌الله اشرفی ازدواج کرد، علی با دختر مرتضی مطهری، صادق با دختر آیت‌الله العظمی وحید خراسانی و باقر نیز با دختر آیت‌الله حسن‌زاده آملی وصلت نمود. تنها دختر خانواده نیز با شاگرد پدر خود(مصطفی محقق داماد)ازدواج کردکه وی نیز سالها عضوشورای عالی قضایی و رییس سازمان بازرسی کل کشور بود.
احمد توکلی، پسرخالۀ برادران لاریجانی نیز، از اصولگرایان حرفه ای مطرح می باشد.
پس از برکناری لاریجانی ها از ثدرت، حملات اصولگرایان سنتی مانند یزدی به آن ها آغاز شد

Join this channel to get access to perks:
https://www.youtube.com/channel/UCdzx4555tCT_oaqqW1hN_8g/join

© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.