العربیه

آخرین فید های خبری ایران و جهان و جدیدترین اخبار از معتبرترین خبرگزاری های فارسی زبان

جستجو

Tag

العربیه

Tag

العربیه

Fallback image

ترامپ با اعلام آزادی یک گروگان آمریکایی در یمن از امارات تشکر کرد

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: سه شنبه 20 جمادی الثانی 1440هـ – 26 فوریه 2019م KSA 09:34 – GMT 06:34 ترامپ با اعلام آزادی یک گروگان آمریکایی در یمن از امارات تشکر کرد دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه دوشنبه 25 فوریه اعلام کرد شهروندی آمریکایی که 18 ماه پیش در صنعا پایتخت یمن ربوده شده بود، […]

Fallback image

وزیر منابع انسانی هند: ارتش ما اقدامات لازم را برای دفاع از کشور گرفته‌اند

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: سه شنبه 20 جمادی الثانی 1440هـ – 26 فوریه 2019م KSA 09:56 – GMT 06:56 وزیر منابع انسانی هند: ارتش ما اقدامات لازم را برای دفاع از کشور گرفته‌اند پراکاش جاوادیکار وزیر منابع انسانی هند روز سه‌شنبه 26 فوریه 2019 در مصاحبه با خبرگزاری رویترز گفت که ارتش این کشور اقدامات […]

Fallback image

وزیر خارجه مصر: اروپا بر سر مخالفت با سیاست‌های ایران در منطقه توافق نظر دارد

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: سه شنبه 20 جمادی الثانی 1440هـ – 26 فوریه 2019م KSA 03:56 – GMT 00:56 وزیر خارجه مصر: اروپا بر سر مخالفت با سیاست‌های ایران در منطقه توافق نظر دارد سامح شکری، وزیر خارجه جمهوری عربی مصر، دوشنبه 25 فوریه ضمن تاکید بر مخالفت کشورش با «توسعه‌طلبی ایران در کشورهای عربی» […]

Fallback image

بریتانیا حزب‌الله لبنان را به لیست تروریسم افزود و شاخه سیاسی آن را نیز تحریم کرد

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: سه شنبه 20 جمادی الثانی 1440هـ – 26 فوریه 2019م KSA 03:38 – GMT 00:38 بریتانیا حزب‌الله لبنان را به لیست تروریسم افزود و شاخه سیاسی آن را نیز تحریم کرد بریتانیا روز دوشنبه 25 فوریه از تحریم کامل حزب الله لبنان از جمله شاخه نظامی حزب و قرار دادن آن […]

Fallback image

«کتاب سبز» برنده اسکار بهترین فیلم شد

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: دوشنبه 19 جمادی الثانی 1440هـ – 25 فوریه 2019م KSA 08:16 – GMT 05:16 فیلم کتاب سبز جایزه اسکار بهترین فیلم سال 2019 را در جوایزی که شامگاه یکشنبه 24 فوریه به وقت آمریکا توزیع شد، به خود اختصاص داد. این فیلم همچنین جایزه بهترین سناریو و بهترین بازیگر نقش مکمل […]

Fallback image

تازه‌ترین نجات‌یافته از جهنم داعش؛ کودکی ایزدی که 4 سال پیش ربوده شد

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: دوشنبه 19 جمادی الثانی 1440هـ – 25 فوریه 2019م KSA 22:45 – GMT 19:45 تازه‌ترین نجات‌یافته از جهنم داعش؛ کودکی ایزدی که 4 سال پیش ربوده شد عمر ایاد، کودک ایزدی 6 ساله‌ای که 4 سال پیش توسط گروه داعش از روستای حردان در شهرستان سنجار از توابع استان نینوا در […]

Fallback image

برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد: من فرزند مهاجرانی از مصر هستم

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: دوشنبه 19 جمادی الثانی 1440هـ – 25 فوریه 2019م KSA 15:10 – GMT 12:10 برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد: من فرزند مهاجرانی از مصر هستم رامی مالک بازیگر آمریکایی مصری تبار، اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را به خاطر ایفای نقش فردی مرکوری در فیلم حماسه کولی (راپسودی […]

Fallback image

عکس‌های جنازه جوانی که تلاش کرد هواپیمای عازم دبی را برباید

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: دوشنبه 19 جمادی الثانی 1440هـ – 25 فوریه 2019م KSA 09:32 – GMT 06:32 عکس‌های جنازه جوانی که تلاش کرد هواپیمای عازم دبی را برباید نخستین عکس‌های جنازه جوان مسلحی که یکشنبه 24 نوامبر تلاش کرد هواپیمایی را که از داکا پایتخت بنگلادش به مقصد دبی به پرواز در آمده بود […]

Fallback image

علی‌رغم رایزنی کردها و ترامپ؛ سوئد با بازگشت داعشی‌ها و سلب تابعیت آنها مخالف است

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: دوشنبه 19 جمادی الثانی 1440هـ – 25 فوریه 2019م KSA 18:20 – GMT 15:20 علی‌رغم رایزنی کردها و ترامپ؛ سوئد با بازگشت داعشی‌ها و سلب تابعیت آنها مخالف است علی‌رغم رایزنی «نیروهای سوریه دمکراتیک»، که اتحادی از نیروهای کرد و عرب در شمال سوریه است و نیز بر خلاف درخواست دونالد […]

Fallback image

کاردینال پرنده‌ای شگفت که گاهی هم نر است و هم ماده

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: دوشنبه 19 جمادی الثانی 1440هـ – 25 فوریه 2019م KSA 17:14 – GMT 14:14 کاردینال پرنده‌ای شگفت که گاهی هم نر است و هم ماده کاردینال‌ نوعی پرنده‌ است که نر آن قرمز رنگ و ماده‌اش قهوه‌ای مایل به زرد است، اما یکی از این پرندگان شگفت که نیمی قرمز و […]

Fallback image

اعتراض شدید باستان شناسان به رقابت سلبریتی‌ها برای خرید فسیل

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: دوشنبه 19 جمادی الثانی 1440هـ – 25 فوریه 2019م KSA 12:25 – GMT 09:25 اعتراض شدید باستان شناسان به رقابت سلبریتی‌ها برای خرید فسیل باستان شناسان ایالت متحده آمریکا خواستار توقف جهانی فروش فسیل‌ها و استخوان‌های دایناسورها شدند. باستان شناسان، افزایش بازار مجموعه‌های فسیلی با قیمت‌های میلیونی که عمدتا توسط افراد […]

Fallback image

ترامپ پیشرفت مذاکرات با پکن و تعویق افزایش تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای چینی را اعلام کرد

اهمیت:
بی اهمیتکم اهمیتمتوسطمهمخیلی مهم
Loading...
آخرین به روز شدن: دوشنبه 19 جمادی الثانی 1440هـ – 25 فوریه 2019م KSA 12:29 – GMT 09:29 ترامپ پیشرفت مذاکرات با پکن و تعویق افزایش تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای چینی را اعلام کرد دونالد ترامپ رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا شامگاه یکشنبه 24 فوریه با اعلام احراز «پیشرفت بزرگ» در مذاکرات تجاری میان واشینگتن […]

درباره 2Feeds

تو فیدز, سایت مرجع رایگان برای دریافت آخرین اخبار ایران و جهان از خبرگزاری های خارجی همچون آوا نیوز، نیک نیوز، صدای آمریکا، دویچوله فارسی، صدای فرانسه، یورو نیوز فارسی، بی بی سی فارسی، رادیو فردا و ... است. شما در این ساین می توانید جدیدترین خبرها و تفاسیر سیاسی، اجتماعی روز را پیگیری کنید.
همچنین وبسایت 2Feeds، انعکاس دهنده و مرجع تماشای ویدیوهای کانالهای یوتیوب فارسی زبان است.
بخش یادنامه(هاتی پاتی) هم به عنوان وبلاگ سایت محسوب می شود که در آن به اخبار، ویدیوها و مطالب افشاگرانه دینی، اسلامی و سیاسی پرداخته می شود. توجه داشته باشید که بخشهایی از سایت همانند بخش بزرگسالان، سکس اسلامی و سکس قرآنی و یا افشاگریهای دینی و مذهبی ممکن است جاوی مطالبی باشد که دسترسی به آنان به اشخاص زیر 18 سال توصیه نمی گردد.
در بخش هاتی پاتی (یادنامه) سایت، هیچ چیز (اعتقادات، دین، مذهب، امامان، قرآن و...) مقدس شمرده نمی شود و مطالب بدون سانسور کلامی و تصویری بیان می گردند. در صورتیکه با این مسئله مشکل دارید، لطفا از دسترسی به این بخش از سایت حذر کنید.


Disclaimer:
2Feeds just provides links to other sites and doesn't host any file by itself.
All the material found on this website are hosted on third-party servers, which are freely available for all Internet users. Hence, logically any legal issues regarding them should be taken up with the actual file hosts, as we're not affiliated with them.
Created By IFP