افشاگری تکان دهنده خبرنگار تاجیکستانی :اولین فساد بزرگ ابراهیم رئیسی در جایگاه رئیس جمهور

بلافاصله پس از آنکه آقای مهرعلیزاده "شش کلاس سواد" را مطرح کرد، رسانه های اصولگرا تصویر مدرک دکترای آقای رئیسی را منتشر کردند، اما ماجرا ابعاد دیگری پیدا کرد و همین مدرک و چگونگی کسب آن نیز مورد سوال قرار گرفت.

در زندگی‌نامه آقای رئیسی نوشته شده که او با اتمام دوره سطح حوزه، به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافت و در سال ۱۳۸۰ از آنجا فارغ التحصیل شد، اما نامی از موسسه موجود نیست. ادعای بعدی این است که او با قبولی در کنکور دکتری "مدرسه عالی شهید مطهری" در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل داد.

منتقدان با استناد به مدرک منتشر شده ایرادهای جدیدی را مطرح کردند. مطابق این مدرک، آقای رئیسی اردیبهشت ۹۲ دوره دکترا را به پایان رسانده، سالی که هنوز معاون اول قوه قضائیه بوده است.

محمدشریف شاهی، حقوقدان، در رشته توییت‌هایی با استناد به قانون "منع اشتغال به تحصیل همزمان با مشاغل دولتی" نوشت که اساسا تحصیل آقای رئیسی "در ساعات اداری ممنوع و مستلزم مأموریت و یا مرخصی" بوده و "مدرک دکتری منتشر شده رئیسی دلالت بر اشتغال به تحصیل ایشان همزمان با تصدی معاون اولی قوه قضائیه دارد؛ ضمانت اجرای این قانون، انفصال از خدمت از یک تا سه سال است."

او همچنین به یک دلیل موجه در قانون مذکور یعنی "سابقه ایثارگری طبق قانون" هم اشاره کرد که شامل آقای رئیسی نمی‌شود.

در واکنش به این سخنان روزنامه کیهان روز دوشنبه ۱۷ خرداد در مطلبی با عنوان "پاسخ به شبهه قانونی بودن مدرک تحصیلی رئیسی" نوشت که در ماده واحده قانون ممنوعیت ادامه تحصیل کارگزاران کشور در ساعات اداری، تحصیل کارگزاران در خارج از ساعات اداری ممنوع اعلام نشده است.

این روزنامه تاکید کرد که در این قانون تحصیل کارگزاران کشور در قالب ماموریت و مرخصی با شرایطی مجاز اعلام شده است.

در یک گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس ایران اعلام شده که در قوانین تحصیل مقامات در ساعت اداری ممنوع شده و آنان باید برای تحصیل از مرخصی استفاده کنند. در این میان اما نحوه اجرای این قانون و نحوه نظارت بر آن شفاف نیست.

© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.