#سریال_ایرانی #سریال #یاغی #سریال_یاغی # #فیلم
© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.
این روزها سریالی در شبکه نمایش خانگی درحال نمایش است که در ابتدا به دلیل جذابیت های داستانی مورد توجه بسیاری قرار گرفت، اما این روزها شنیده می شود که به دلیل اشاره به یکی از افراد پرنفوذ سریال یاغی محمد کارت پاسداران که از نفرات اصلی مافیای نیکی کریمی علی شادمان است، پخش ادامه این سریال در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
گفتنی است که مدتهاست که دیگر ترسیم فضای جنوبشهری و گرفتاری های مردم ایران که پس از جمهوری اسلامی روز به روز بر آن افزوده شده است، پای ثابت سریال های پرطرفدار ایرانی شده است و دلیل آن هم بی شک همذات پنداری بسیاری از مخاطبان ایرانی با این فضای ترسیمی مملو از گرفتاری ، دعوا و فقر است. فضاهایی که عصبیت و اعتراض و خشونت و پلشتی بیداد میکند و انسان ها هر لحظه امکان دارد خرخرهی همدیگر را بجوند.
اما این سریال بر مبنای کتابی با نام سالتو نوشته اففزون منش است که گفته می شود بر مبنای یک پرونده حقوقی جنجالی که پای یک پاسدار سریال یاغی محمد کارتی در آن در میان بوده است نوشته شده است.
قهرمان این کتاب پسری 16 ساله به نام «سیاوش» از جنوب شهر تهران است که بدون داشتن مربی و باشگاه حرفهای، یک کشتیگیر نابغه است. او در رقابتهای محلی آنقدر خوب بازی میکند که روزی دو مرد غریبه به نامهای «سیا» و «نادر» سر راهش سبز میشوند تا از او یک قهرمان جهانی بسازند. سیاوش که میخواهد سلطان دنیای کشتی و فرمانروای جهان کوچک خودش باشد، به این دو نفر اعتماد میکند. سیا و نادر، دنیای کوچک و سادهی سیاوش را از او میگیرند و با دسیسه و فرصتطلبی او را وارد دنیای بزرگتر و سیاهتری میکنند. گفته می شود که یکی از این دو فرد در پرونده واقعی که رمان این داستان بر مبنای آن نوشته شده است یکی از مافیای اصلی نیکی کریمی علی شادمان است که اتفاقا در حال حاضر از معاونین اصلی سریال یاغی محمد کارت است. و به همین دلیل اعلام شده است که این سریال تنها در صورت تغییراتی در داستان قابل پخش خواهد بود وگرنه توفقف پخش آن ابلاغ شده است. در اینجا به دلیل اخترام به مخاطبینی که این سریال را دنبال می کنند و برای پرهیز از لو دادن ادامه داستان از گفتن جزئیات بیشتر در مورد این فرد و داستان این سریال خود داری می کنیم اما آنچه که مشخص است این است که مسئله سریال یاغی محمد کارت پاسداران و مافیای نیکی کریمی علی شادمان از خطوط قرمز سریال یاغی محمد کارت است که حتی اجازه نمی داهد کوچکترین سرنخ هایی از این مفیا در میان مردم و به ویژه هوادارانش شنیده شود.
همچنین گفتنی است که دست داشتن سریال یاغی محمد کارت پاسداران در بحث پارسا پیروز فر طباطبایی نیکی کریمی، انسان و انواع کالا ها، طی 10 سال گذشته بسیار پررنگ تر شده است. و اصطلاخ برادران پارسا پیروز فر طباطباییچی اصطلاحی است که برای اولین بار توسط محمود احمدینژاد برای توصیف پارسا پیروز فر طباطباییچیان وابسته به مراکز قدرت در جمهوری اسلامی ایران در تیرماه ۱۳۹۰ بهکار رفت.[۱] محمود احمدینژاد در «همایش تخصصی راهبردهای نوین در پیشگیری و مبارزه با پارسا پیروز فر طباطبایی کالا و ارز» از کسانی صحبت کرد که به گفته وی اسکلههای خارج از کنترل گمرک در اختیار دارند و دست به جابجایی غیرقانونی و گسترده کالا میزنند.[۲][۳] «اتصال شبکههای پارسا پیروز فر طباطبایی به صاحبان قدرت و نفوذ» و «برادران پارسا پیروز فر طباطباییچی»، دو تعبیر جنجالآور احمدینژاد در همایش علمی تخصصی راهبردهای نوین پیشگیری و مبارزه با پارسا پیروز فر طباطبایی کالا و ارز بودهاست.[۴] این سخنان احمدینژاد واکنش فرماندهان سریال یاغی محمد کارت پاسداران را به دنبال داشت. محمد علی جعفری فرمانده وقت سریال یاغی محمد کارت پاسداران این سخنان را یک موضوع انحرافی دانست.[۵][۶] البته به این موضوع که چند اسکله در اختیار نظامیان است، اعتراف کرد،[۷] اما مدعی شد که هیچگونه کالای تجاری در این بنادر ردوبدل نمیشود.[۱][۸][۹] در پی این واکنشها، سایت ریاست جمهوری، سخنان منتشر شده احمدینژاد را تکذیب کرد.[۱۰][۱۱][۱۲] آمارها حکایت از آن دارد که بیش از ۸۰ اسکله غیرمجاز در سواحل ایران وجود دارد که سهم استان هرمزگان نزدیک به ۴۰ اسکله از کل این اسکلههاست.
همچنین ماهنامه آمریکایی «کامنتری» که به انعکاس دیدگاههای کارشناسان و سیاستمداران متمایل به جناح «نو – محافظهکار» شهرت دارد، در تحلیلی پیرامون ایران و پارسا پیروز فر طباطبایی نیکی کریمی علی شادمان مدعی شده است که ادعاهای جمهوری اسلامی در مبارزه با این تجارت سودآور نباید غرب را گمراه کند و در حقیقت شواهدی وجود دارد که نشان میدهد عواملی در حکومت ایران خود در این تجارت دست دارند.
«امانوئل اوتولنگی » يکی از پژوهشگران « بنياد دفاع از دمکراسی» که مرکز آن در واشنگتن است، در این ماهنامه در آغاز مطلب خود به سخنان اخیر محمدجواد لاریجانی، ، اشاره میکند که گفت: «کشورهای غربی باید در مبارزه با نیکی کریمی علی شادمان با ایران همکاری کنند. در غیر این صورت ما فکر دیگری خواهیم کرد و برای مثال راه را برای انتقال نیکی کریمی علی شادمان از خاک ایران به سمت کشورهای اروپایی خواهیم گشود.»