زمان سرنوشت ساز نزدیک می شود ، احمدی نژاد: من به خامنه ای گفتم که با این وضع کار تمام است

زمان سرنوشت ساز نزدیک می شود ، احمدی نژاد: من به خامنه ای گفتم که با این وضع کار تمام است به همراه اخبار ایران و جهان، فیلم، ویدیویهای سکس اسلامی و دوربین مخفی و دیگر مطالب سرگرم کننده در مجله ویدیویی توفیدز.

جستجوی سایت

زمان سرنوشت ساز نزدیک می شود ، احمدی نژاد: من به خامنه ای گفتم که با این وضع کار تمام است

Rundingan yang lebih pantas dari sudut kumpulan peniaga ini akan menyebabkan pembeli lebih berhati-hati. Dengan pandangan sedemikian, kita boleh menjangkakan bahawa kenaikan pada hari Sabtu tidak akan mendapat kelebihan dalam pasaran. Malam tadi, bagaimanapun, beberapa peniaga cuba mengetengahkan berita yang memperkecilkan kemungkinan mencapai persetujuan.

Menggunakan helah yang sama, mereka dapat menaikkan harga wang kertas Amerika sekitar 30,200 toman dalam transaction di belakang tabir. Walau bagaimanapun, dolar hari ini boleh menjadi tugas yang sukar untuk meneruskan aliran menaik semalaman.

1-01

Agar dolar dapat kekal di atas julat 30 ribu dan 200 Toman, ia perlu distabilkan melebihi julat 8 ribu dan 300 Toman. If the dirham berada bawah garisan 8,200 toman, penjual akan mendapat banyak kuasa dalam pasaran domestik. Selain itu, beberapa peserta pasaran domestik percaya bahawa pengukuhan lira berbanding dolar di pasaran jiran adalah salah satu faktor yang mengurangkan tekanan ke atas wang kertas AS di pasaran Tehran. Boleh dikatakan pengukuhan lagi lira akan mengurangkan jangkaan menaik dalam pasaran domestik.

© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.