سکوت لاریجانی ها شکست ! رونمایی از یک بازی خطرناک میان سران رژیم

© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.

هنوز مدت زیادی از روزهایی نگذشته است که برادران لاریجانی بر راس قوای رژیم تکیه زده بودند و همه آ« ها را از قوی ترین و پرنفوذترین خانواده های کشور می دانستند. از افشای جاسوسی دختر صادق لاریجانی گرفته تا رونمایی از ویلای فوق لاکچری علی لاریجانی در روستای خوش آب و هوای هفت تن … تا افشاگری های احمدی نژاد و فایل صوتی که در مجلس پخش کرد، هیچ چیز نتوانست جایگاه محکم آ« ها را مخدوش کند. تا اینکه آرام و بی سر و صدا ابتدا صادق لاریجانی از قوه قضاییه کنار گذاشته شد و ابراهیم رئیسی جای او را گرفت و سپس علی لاریجانی پس از خروج از مجلس از ریاست جمهوری هم باز ماند و رد صلاحیت شد. حدود یک سال پیش بود که روز تصویر نامه احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان و پاسخ ۲۱ صفحه‌ای علی لاریجانی، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. در این نامه‌ها، جزئیات رد صلاحیت آقای لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آمده بود.
در نامه احمد جنتی از «مواضع و اظهارات سیاسی» لاریجانی درباره رویدادهای پس از انتخابات ۸۸، حمایت از افراد ردصلاحیت شده توسط شورای نگهبان، مداخله فرزند او در قراردادهای ساخت و ساز مجلس، اقامت «برخی منسوبین درجه یک» او در انگلستان و اقامت فرزندش در آمریکا، سفرهای «متعدد» اعضای خانواده او به کشورهای اروپایی و ساده‌زیست نبودن به عنوان دلایل رد صلاحیت علی لاریجانی نام برده شده است.
علی لاریجانی در پاسخ مفصل خود به شورای نگهبان، دخالت فرزندش در کارهای مجلس را تکذیب کرده و گفته است فرزندش در آمریکا اقامت ندارد و همسرش نیز برای انجام معاینات پزشکی فرزندش به انگلستان رفته بود.
رئيس سابق مجلس ایران پس از رد صلاحیتش در انتخابات ریاست جمهوری چندین بار از شورای نگهبان خواست که دلایل ردصلاحیتش را اعلام کند . اما رد صلاحیت لاریجانی منجر به تنش‌های سیاسی محدودی در ایران شد. صادق لاریجانی، برادر او که عضو شورای نگهبان بود، به شدت از نقش نهادهای اطلاعاتی انتقاد کرد و سرانجام از عضویت در این شورا استعفا داد. واکنش هایی که همه انتظار داشتند تند تر باشد و به جنجال های بیشتری بیانجامد.
علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نیز روز ۱۴ خرداد با اشاره به رد صلاحیت بعضی نامزدها گفت «در جریان عدم احراز صلاحیت به برخی کسانی که احراز صلاحیت نشدند جفا و ظلم شد» و از «دستگاه‌های مسئول» خواست که «جبران» و «اعاده حیثیت» کنند.
او به اخباری درباره خانواده و فرزند یک نامزد اشاره داشت که مشخص شد مقصود علی لاریجانی و اقامت فرزند او در آمریکا بوده است. با این حال این موضع‌گیری منجر به تغییر نظر شورای نگهبان نشد و دفتر رهبر جمهوری اسلامی نیز توضیح داد که منظور علی خامنه‌ای تغییر در تصمیم شورای نگهبان نبوده است.
علی لاریجانی در بخشی از نامه خود نوشته است که دخترش سال ۸۳ به همراه همسرش به آمریکا سفر کرده است تا در این کشور تحصیل کند. او نوشته است شورای عالی امنیت ایران سال ۸۸ مصوب کرده است که فرزندان مسئولان ارشد جمهوری اسلامی نباید خارج از کشور تحصیل کنند و فرزندش «علم غیب» نداشته است.
خانواده لاریجانی در طول دو دهه گذشته با فهرست طولانی از اتهامات فساد مواجه بوده‌اند.
فاضل لاریجانی در پرونده مرتبط با بابک زنجانی برای رشوه‌گیری دخیل بود، ولی در جریان رسیدگی تبرئه شد، محمدجواد لاریجانی پرونده زمین‌خواری در قوه قضاییه داشت ولی تاکنون گزارش دقیقی از سرنوشت پرونده او منتشر نشده است و صادق لاریجانی در پرونده فساد اکبر طبری متهم به حمایت و پشتیبانی از طبری شد، ولی رهبر جمهوری اسلامی با طرح اتهام فساد علیه او مخالفت کرد.
علی لاریجانی پس از رد صلاحیت در انتخابات ریاست جمهوری به طور نسبی از صحنه سیاست ایران کنار گذاشته شده است. او پیش از این به عنوان مشاور علی خامنه‌ای پرونده سند همکاری‌های ۲۵ ساله ایران و چین را پیگیری می‌کرد، اما این ماموریت هم چند ماهی است که به محمد مخبر، معاون اول رئیسی واگذار شده است.
در تمام این مدت سوالی که ذهن بسیاری را درگیر کرده بود این بود که لاریجانی ها با این قدرت و نفوذی که از آن ها دیده می شد، چگونه

حالا ناگهان پس از مدت زیادی خاموشی، به یک باره برادران لاریجانی همه به حرف آمدند! صادق لاریجانی، روز گذشته در اظهار نظری تند محدودیت واردات خودرو در ۴۰ سال گذشته را «ضایع کردن حقوق مردم» خواند و گفت: «آیا مردم امروز از محصولات دو خودروساز داخلی راضی‌اند؟ آیا با قیمت‌های امروز خودروهای داخلی، به شرط آنکه تعرفه‌های واردات بالا نباشد، مردم نمی‌توانند از خودرو بهتری استفاده کنند؟ در این صورت، آیا این ظلم به مردم نیست؟ اینکه ما مردم را مجبور کنیم فقط محصولات کم‌کیفیت این دو خودروساز را بخرند، عامل رقابت است؟» او سپس گفت که همه می دانیم که دست کدام باند ها در پشت مافیای خودرو پنهان است.
از سوی دیگر در حالی که یک برادر مشغول معرفی مافیای خودرو بود، رئیس دفتر علی لاریجانی از مافیای شهرک سازی لاکچری در ترکیه و قطر نام برد و وعده داد که همه این نام ها را افشا خواهند کرد.
این روزها همه می دانند که دست مافیای قالیباف هم در بحث مجتمع های لاکچری در شهرک های ترکیه و هم در واردات خودرو دیگر رو شده است، جریان وایستع به قالیباف هم برای تبرئه خود، از توطئه یک باند سخن به میان آورد.
با کنار هم قرار دادن همه این شواهد می توان به این نتیجه رسید که لاریجانی ها که گویا به دلیل فساد گسترده مدتی جنگ ثدرت را باخته بودند و از ترس افشای فسادهای بیشتر توسط باندهای رقیب ساکت بودند، با دست پر باز گشته اند و گویا مدارک خوبی از فساد سایر مسولین حکومتی جمع کرده اند که به زودی از آ« ها خواهیم شنید. اتفاقی که باز هم می توان آ« را در ادامه جنگ گرگ ها و کفتاران در نظام نام برد.