فصل جدید سریال اسرائیلی تهران و یک افشاگری ناب از دل بیت خامنه ای

© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.

روز جمعه ۶ ماه مه برابر با ۱۶ اردیبهشت دو بخش اول فصل دوم سریال اسرائیلی «تهران» از Apple TV پخش خواهد شد. این فصل نیز در ۸ قسمت پخش می‌شود و دست‌اندرکاران آن از هم‌اکنون سرگرم تهیه مقدمات فصل سوم هستند. فصل اول این سریال که داستان حضور مامورین امنیتی اسرائیل در تهران و تلاش برای خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی است، توانست توجه بینندگان را در سراسر جهان به خود جلب کند و جایزه بخش درام Emmy Awards را به دست آورد. در فصل دوم نیز تلاش‌های مامورین امنیتی اسرائیلی که در فصل اول ناموفق ماندند، برای اخلال در برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ادامه پیدا خواهد کرد.
در قسمت اول این سریال تامار رابینان، یک افسر اطلاعاتی یهودی‌تبار ایرانی است که در اسرائیل بزرگ شده و پس از خدمت در یگان ۸۲۰۰ آمان، به موساد پیوسته. او برای غیرفعال ساختن یک راکتور هسته‌ای در ایران وظیفه داردبه شکل دقیق، مأموریت وی خنثی‌سازی پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران است تا هواپیماهای جنگی اسرائیل بتوانند یک راکتور هسته‌ای را بدون تلفات بمباران کرده و مانع از دستیابی ایران به بمب اتمی شوند. پس از ناکامی مأموریت، ربیعیان در سرزمین کودکی خود گیر می‌کند، جایی که او ریشه‌های محلی خود را کشف می‌کند و با گروهی از ایرانیان دوست می‌شود.
سازندگان سریال تهران گفته اند که این سریال تلاش داشته‌است که برای بینندگان، تصویری امروزی و باورپذیر ارائه دهد که کمتر در سینمای غربی نمایش داده شده‌است. این سریال تلاش کرده‌است فضا و نمای معمول شهر تهران را شبیه‌سازی کند. نرده‌های دانشگاه تهران، خیابان انقلاب، فضای داخلی اداره‌های ایران، فرودگاه امام خمینی افزون بر جزئیاتی چون صندوق صدقات (که پس از انقلاب ۱۳۵۷ در این کشور نصب می‌شود)، از تلاش‌های این سریال برای کسب یک همانندسازی دقیق از شهر تهران است.[۱۳]
یکی از مواردی که در دید بینندگان ایرانی کمی عجیب به نظر می رسید این است که ، حریف موساد در این سریال، یعنی اطلاعات سپاه، کارکشته نمایش داده شده‌است و افسران اطلاعات سپاه در این سریال، به نسبت فیلم‌های تبلیغاتی خود حکومت جمهوری اسلامی ایران، همانند گاندو، زبردست‌تر نشان داده شده‌اند و دارای شناخت کافی از اسرائیل هستند. سازنده این سریال در این مورد گفته بود که این از اصول سیاست است که هیچوثت نباید حریفت را ضعیف نشان دهی و ما هم این سریال را برای پخش در اسرائیل در درجه اول ساختیم و امیدوارم این را متوجه شوید. مردم ایران خودشان به ضعف سیستم های امنیتی کشورشان آگاه هستند.
اما آنچه که این روزها کمی جنجال ۀفرین شده است این است که شنیده ها از فصل سوم این سریال این است که حضور جاسوسان در بیخ گوش علی خامنه ای و در بیت او بسیار بارز نمایش داده می شود. گفتنی است که فصل سوم این سریال هم توسط اپل تی وی خریداری شده . به نوشته مموی مگزین در فصل سوم شخصیتی به نام آلاتان احتمالا نقش آفرینی می کند که یک مامور امنیتی است و دختری به نام شیرا را تربیت می کند و او را به اندرونی بیت علی خامنه ای می فرستد و او با بسیاری از افراد نزدیک به رهبر ر ج ا رابطه برقرار می کند. بسیاری ماجرای فصل سوم این سریال را بسیار نزدیک به ماجرای کاترین شکدم قلمداد کردند.
کاترین پرز شکدم،‌ زنی بریتانیایی-فرانسوی و یهودی است که خود را تحلیلگر سیاسی معرفی می‌کند. او در سفر چند سال پیش خود به ایران با ابراهیم رئیسی مصاحبه و مطالبی هم در وبسایت آیت‌الله علی خامنه‌ای منتشر کرده بود.
خانم شکدم می‌گوید مطالب را "به سفارش" دفتر حفظ و نشر آثار آقای خامنه‌ای نوشته است. یادداشت‌های اخیر او در وبلاگ روزنامه آنلاین تایمز اسرائیل درباره سفرش به تهران و دیدگاه‌های انتقادی از سران حکومت جمهوری اسلامی ایران باعث جنجال و پاک شدن مطالب او از وبسایت آقای خامنه‌ای شده است.
کاترین شکدم آنقدر با افراد پر نفوذ در بیت علی خامنه ای و سران نظام در ارتباط بود که گمانه زنی هایی مبنی بر آفاز حذف افراد بسیاری در ارتباط با او مطرح شد. و این روزها نیز با مرگ نادر طالب زاده این گمانه زنی ها تقویت شده اند و برخی مرگ او را به ماجرای شکدم ارتباط داده اند.
نام آقای طالب‌زاده که در زمینه تبلیغ شیعه در کشورهای دیگر و برگزاری کنفرانس‌ها و جشنواره‌های ویژه «محور مقاومت» فعال بود، در پرونده‌هایی چون جذب جاسوس از شهروندان آمریکایی نیز به چشم می‌خورد.

او که از پایه‌گذاران شبکه افق صداوسیما محسوب می‌شود، در طول فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی خود حاشیه‌های بسیاری آفرید و ماجرای کاترین شکدم از جمله این ماجراها بود. کاترین شکدم در طول فعالیت‌های رسانه‌ای خود با ابراهیم رئيسی‌ نیز پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ایران، مصاحبه کرد؛ مصاحبه‌ای که هماهنگی آن توسط نادر طالب‌زاده انجام شده بود.
اخیرا ادعاهایی مبنی بر اینکه نادر طالب‌زاده توسط «دشمنان» حذف فیزیکی بیولوژیک شده، مطرح شد و رستم قاسمی فرمانده پیشین سپاهی زسما این ادعا را مطرح کرد.
حالا پس از بروز همه فراز و نشیب ها در روابط ج.ا و اسرائیل و پس از موارد بسیاری که از جاسوسی و خراکاری در تاسیسات هسته ای رژیم شنیده شده است، همه منتظرند که ببیند فصل جدید این سریال این اتفاقات را چگونه پوشش خواهد داد