خواب عجیبی که پوتین برای سیستم بانکی و حساب های شخصی ایرانیان دیده است!

#پوتین #ایران #أردوغان #اردوغان

© Copyright Notification: This video is originally produced by IranTV on youtube (youtube.com/IranTV) and all rights are preserved for us. using our contents without permission results in our legal claim.

"علی صالح آبادی»، رئیس کل بانک ر رج ا اعلام داشت که در پی مذاکرات روسیه و ایران در مسکو، «تفاهم نامه همکاری بین بانکی» امضا شد. به گفته وی، در حال حاضر مشکلات استفاده از کارت‌های بانکی صادر شده توسط موسسات مالی ایران و روسیه در خاک دو کشور در حال تدقیق است و در آینده تهران و مسکو می‌توانند انتقال اطلاعات بانکی وانجام پرداخت ها را بصورت گسترده استفاده کنند.
اما آنچه که در مورد این خبر به وضوح گفته نشد این است که روسیه برای اینکار از ج.ا چه چیزی را درخواست کرده است. آرتم کاریموویچ معاون ارزی بانک مرکزی روسیه گفته است که ما در این قرارداد، تنها هزینه و کارمزد تاکنش ها را از بانک مرکزی ایران درخواست کرده ایم . اما با کمی دقت در مفاد قرارداد به راحتی می شود دید که مالیات، کارمزد و سایر هزینه هایی که روس ها از بانک مرکزی ر ج ا طلب کرده اند چیزی حدود 1.7 دهم درصد است. عددی که اگر آن را در برابر کل سپرده های موجود در کشور قرار دهیم به یک زقم سرسام آور میرسیم. به نوعی باید گفت که روس ها بار دیگر گویی حساب ویژه ای برای جبران کسری های بودجه جنگشان از طریق ایران باز کرده اند و به علاوه با وصل کردن سیستم بانکی پولشوییهای خود را از طریف ایران راحت تر انجام می دهند و در عین حال هزینه آ« را از مردم ایران می گیرند.
از طرفی همه شاهد افزایش کارمزد ها و مالیان ها در سیستم بانکی ایران هستیم که با کمی دقت خواهیم دید همه به همین ماجرا باز می گردد. همچنین گفته شده که احتمال دارد بانک مرکزی سالیانه 1% کارمز از حساب های بانکی در ایران کم کند که دلیل آن هم تامین همین هزینه برای پرداخت به روس ها عنوان شده است.
گفتنی است که به گزارش پیک نت در جریان دیدار «آلکساندر نواک» معاون نخست وزیر روسیه از تهران این مسئله مورد بحث قرار گرفته بود و در آن زمان تایید شد که زیر فشار تحریمی غرب علیه روسیه و ایران ، «ادغام سیستم‌های پرداخت دوکشور امکان پذیر است، بویژه تسویه حساب های متقابل به ارزهای ملی.
اما به گزارش کیهان لندن این تنها خواب شومی نیست که روس ها برای ایران دیده اند